Lamborghini SPIRE F / S / V

Lamborghini SPIRE F / S / V
Θεάσεις: 24046 Κατασκευαστής: Lamborghini trattori
Κωδικός Προϊόντος: SPIRE F / S / V
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Lamborghini - SPIRE F/S/V

 

18 Νέα Μοντέλα για να διαλέξετε το ιδανικό για τις ανάγκες σας. 

Η Lamborghini προσφέρει πλέον μια σειρά από 18 επιλογές που περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά που αποζητάτε για εργασίες σε δενδροκομική και αμπελουργική χρήση. Όλα τα μοντέλα παρέχουν μοναδική άνεση και την ισχύ που απαιτεί η δουλειά σας.  Οι κινητήρες Potent FARMotion (Tier4i), η σχεδίαση του εμπρόσθιου άξονα  που  προσφέρει την μικρότερη δυνατή ακτίνα στροφής και η μέγιστη απόδοση με κάθε παρελκόμενο που προσφέρουν τα ικανότατα πίσω υδραυλικά είναι μερικά από αυτά.
Επιπλέον αυτών, διατίθεται και η καινοτόμα ανεξάρτητη εμπρόσθια ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση στα μοντέλα Spire S και Spire V. Η εργασία σας δεν θα ξαναυπάρξει πιο άνετη.

 

 


ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ – Κινητήρας φάσης 3Β (Tier4i)

Ένας ακούραστος και ανθεκτικός κινητήρας με μειωμένους ρύπους και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα EGR που ανακυκλώνει τους ρύπους μόνο όταν αυτό χρειάζεται , στις απαραίτητες ποσότητες και με καταλύτη DOC στα πρότυπα των κανονισμών της φάσης κινητήρων 3Β (Tier4i). Ο υψηλής πίεσης (2000 bar) υπέρ τροφοδοτούμενος κινητήρας Common Rail με 7 υπέρ τροφοδότες εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία προσφέροντας εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία στις γραμμές. Αυτή η αμεσότητα προσφέρεται για τις δενδροκομικές καλλιέργειες, στα αμπέλια και σε άλλες συμπληρωματικές εργασίες. Ο χειριστής μπορεί ακόμη να αποθηκεύσει και να επαναφέρει τις ιδανικές ταχύτητες που επιθυμεί για κάθε παρελκόμενο του. Έτσι λοιπόν επιτυγχάνεται η μέγιστη παραγωγικότητα ανεξάρτητα από φορτία. 

 

 


ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. 

 

Σύστημα μετάδοσης ECO. Εργαστείτε ταχύτερα με την απόδοση που πάντοτε θέλατε. Το σύστημα μετάδοσης ECO έχει άμεση απόκριση και σχεδίαση ώστε να επιλέγετε την κατάλληλη ταχύτητα για κάθε εργασία  προσφέροντας χαμηλότερη κατανάλωση.

 

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 

Οι ελκυστήρες της Lamborghini διαθέτουν ένα εξελιγμένο σύστημα που προσφέρει άψογη ευελιξία. Ο μπροστινός άξονας με την μοναδική του γεωμετρία προσφέρει  την ελάχιστη δυνατή ακτίνα στροφής. Το σύστημα διεύθυνσης διαθέτει ξεχωριστή αντλία λαδιού για βέλτιστη λειτουργία. 

 

 

ΑΝΩΤΕΡΟΣ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

 

Ο  νέος σχεδιασμός  διατηρεί το ξεχωριστό στυλ  που διακατέχει την ιστορική αυτή μάρκα. Ο συνδυασμός κομψότητας με μια δόση επιθετικότητας  είναι τα κύρια χαρακτηριστικά  του. Το νέο καπό επανασχεδιάστηκε χωρίς γωνίες για να μην τραυματίζονται δέντρα και καρποί κατά την διέλευση του μέσα στους αμπελώνες. Παρόλη την στενότητα, η άνεση και η ευρυχωρία παραμένουν βασικά στοιχεία. 

 

 

 

12 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ  ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ


1.    3 ή 4 κύλινδροι σε κινητήρες FARMotion (Stage4i) Turbo Intercooler με 2000 bar – Common Rail Injection.

2.    Επιλογή μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων με 30 Εμπρός και 15 Πίσω με έρπουσα ή 45 Εμπρός και 45 Πίσω με έρπουσα και υπεραργό. 3 βαθμίδες Powershift και τελική ταχύτητα 40 km/h 

3.    Εκδόσεις με Μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα (LS) και εκδόσεις με Ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα (GS)  και σύστημα Stop & Go.

4.    PTO με 3 ταχύτητες (540/540E/1000) και συγχρονισμένο PTO με πολύδισκο συμπλέκτη σε λουτρό λαδιού.

5.    Σχεδίαση εμπρόσθιου άξονα ώστε να μεγιστοποιείται η γωνία στροφής.

6.    Ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα.

7.    Υδραυλικό σύστημα με αντλία παροχής 54 l/min και επιλογή τοποθέτησης διπλής αντλίας με παροχή 38 + 26 l/min.

8.    6 αναμονές Εξωτ. Υδραυλικού με ρυθμιστή ροής και δυνατότητα τοποθέτησης πλαϊνών και εμπρόσθιων αναμονών.

9.    Μηχανικό ή ηλεκτρονικά ελεγχόμενο οπίσθιο υδραυλικό.

10.    Διακόπτης ελέγχου στα οπίσθια φτερά για το ανέβασμα και κατέβασμα του άξονα των τριών σημείων, ώστε να γίνεται ευκολότερη η χρήση των παρελκόμενων μηχανημάτων.

11.    Εμπρόσθιο υδραυλικό σύστημα εργοστασιακά τοποθετημένο, ώστε να επιτυγχάνεται πολλαπλή χρήση μηχανημάτων με ταυτόχρονη μείωση του χρόνου εργασίας, κόστους λειτουργίας και κατανάλωσης καυσίμου.

12.    Εμπρόσθιο PTO 1000 στροφών.

 

 


 

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του                    Με την εγγύηση της...