Ήρθε το ΝΕΟ Zetor Major 80!!

Ένα απλό, δοκιμασμένο τρακτέρ στην κατηγορία των 80 ίππων, σχεδιασμένο να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες στη δουλειά. Διαθέτει μηχανικό κιβώτιο 4 ταχυτήτων και 12 εμπρός + 12 πίσω στο σύνολο, μηχανική ρεβέρσα και δεξαμενή καυσίμων 80 λίτρων.

Με ανασχεδιασμένη καμπίνα για βελτιωμένη ορατότητα, νέο σύστημα κλιματισμού και ιταλικό σχεδιασμό γεννημένο από το γραφείο του σχεδιαστή Pininfarina καταφθάνουν το 2020 τα νέα Zetor Major 80, εναρμονισμένα και αυτά πλέον με τα υπόλοιπα φρέσκα μοντέλα της γκάμας.

Το Νέο Major 80 CL διαθέτει υψηλή αισθητική αξία καθώς αντιπροσωπεύει τη νέα σειρά μοντέλων της Zetor. Η κυρτή κλίση του νέου καπό, η στιβαρή κατασκευή του παρμπρίζ, η νέα θέση και το σχήμα των προβολέων, καθώς και η αλλαγή της θέσης του λογότυπου μπροστά στο κέντρο δημιουργούν μια δυναμική όψη.

H Σύγχρονη Καμπίνα που φοράει πλέον το Major CL είναι ευρύχωρη με καλύτερη ορατότητα και ισχυρό κλιματισμό. Το άνοιγμα στην οροφή προφέρει ορατότητα στην χρήση με κουβά καθώς και καλύτερο εξαερισμό για τον χειριστή. Τα φώτα στο πίσω μέρος είναι ενσωματωμένα μέσα στα φτερά, δημιουργώντας μια κομψή καμπύλη.

Η Zetor πιστή στις αξίες της προσφέρει στους πελάτες της αυτό που ζητάνε: Αξιοπιστία, Εύκολη συντήρηση και Αποδοτικότητα.