Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας αποτελείται από έμπειρους και εκπαιδευμένους μηχανικούς που έχουν σκοπό να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους και καταρτισμένους για να μπορούν να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημά σας.
Έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας προσφέρουμε άμεση τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη και όπου αυτή δεν είναι αρκετή, παρέχεται αυτοψία από το κινητό συνεργείο μας ή η σύνδεση του πελάτη με εξουσιοδοτημένο συνεργείο από το δίκτυο συνεργατών μας με στόχο την άμεση επισκευή.

Το 90% της ζήτησης ανταλλακτικών μας, αποστέλλονται  εντός 24ώρου. Στόχος μας είναι να επιστρέψετε στη δουλειά σας το συντομότερο δυνατόν.

Επιπλέον, φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση τόσο των τεχνικών μας όσο και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η τεχνογνωσία τους με βάση την εξέλιξη των προϊόντων μας.


Η  εταιρία προσφέρει επίσης προγραμματισμένες τεχνικές περιοδείες για επιπλέον τεχνική υποστήριξη στις ανάγκες των πελατών.

Κατά την Ημέρα Τεχνικής Υποστήριξης – προσφέρουμε δωρεάν σε κάθε πελάτη / κάτοχο μηχανημάτων της εταιρίας τα εξής:

  • Τεχνικό έλεγχο σε κάθε πελάτη, νέο ή παλιό
  • Συμβουλές για καλύτερη συντήρηση
  • Διάγνωση βλαβών
  • Επιτόπια επισκευή μικροπροβλημάτων
  • Πληροφορίες βελτιστοποίησης στην χρήση των μηχανημάτων

Το πρόγραμμα της περιοδείας – Ημέρα Τεχνικής Υποστήριξης – συνεχίζεται το 2023 με διαδοχικές στάσεις σε περιοχές ενδιαφέροντος σε όλο το δίκτυο της εταιρίας, δηλαδή πάνω από 68 σημεία στην χώρα. Ενημερωθείτε για την επόμενη προγραμματισμένη τεχνική επίσκεψη κοντά στην περιοχή σας επικοινωνόντας με τον τοπικό αντιπρόσωπο.

Επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα:

Αθήνα: 210 5155777  –  Θεσσαλονίκη: 2310 515321  –  Λάρισα: 2410 921974

Email: aftersales@demeter.gr

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
— ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε.

Κάθε περίπτωση που απαιτεί την τεχνική μας εξυπηρέτηση κλείνει μόνο όταν μένει ο πελάτης 100% ευχαριστημένος.

Οι Τεχνικές περιοδείες της εταιρείας αποτελούν μια σταθερή πολιτική δεκαετιών, για να μένουν οι πελάτες μας ικανοποιημένοι και σίγουροι για την σωστή επιλογή τους.

Η τεχνική ενημέρωση των αντιπροσώπων και συμβεβλημένων συνεργείων αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της δυνατότητας να εξυπηρετούμε σωστά και γρήγορα.

Επικοινωνήστε απευθείας το τεχνικό αίτημα σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διέυθυνση – aftersales@demeter.gr