Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους και εκπαιδευμένους για να καταλαβαίνουν το πρόβλημα σας και να δίνουν άμεση λύση.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους και καταρτισμένους για να μπορούν να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημά σας.
Έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας προσφέρουμε άμεση τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη και όπου αυτή δεν είναι αρκετή, παρέχεται αυτοψία από το κινητό συνεργείο μας ή η σύνδεση του πελάτη με εξουσιοδοτημένο συνεργείο από το δίκτυο συνεργατών μας με στόχο την άμεση επισκευή.

Ταυτόχρονα, με τη δυνατότητα άμεσης αποστολής των ανταλλακτικών εντός 24ώρου, ο στόχος μας είναι να επιστρέψετε στη δουλειά σας το συντομότερο δυνατόν.

Επιπλέον, φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση τόσο των τεχνικών μας όσο και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η τεχνογνωσία τους με βάση την εξέλιξη των προϊόντων μας.

Τέλος οι τεχνικές περιοδείες της εταιρίας αποτελούν μια σταθερή πολιτική δεκαετιών ώστε οι πελάτες μας να έχουν προσωπική επαφή με την εταιρία που έχουν εμπιστευτεί και να μπορούν να νιώθουν ασφαλείς ότι την κομβική στιγμή της εργασίας τους θα είμαστε δίπλα τους για να μη χάσουν ούτε χρήμα ούτε χρόνο, ο οποίος είναι πολύτιμος για τις γεωργικές εργασίες.

Για επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα:
Αθήνα: 2105155777
Θεσσαλονίκη: 2310515321

Email: aftersales@demeter.gr

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ZETOR

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
— ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε.

Κάθε περίπτωση που απαιτεί την τεχνική μας εξυπηρέτηση κλείνει μόνο όταν μένει ο πελάτης 100% ευχαριστημένος.

Οι Τεχνικές περιοδείες της εταιρείας αποτελούν μια σταθερή πολιτική δεκαετιών, για να μένουν οι πελάτες μας ικανοποιημένοι και σίγουροι για την σωστή επιλογή τους.

Η τεχνική ενημέρωση των αντιπροσώπων και συμβεβλημένων συνεργείων αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της δυνατότητας να εξυπηρετούμε σωστά και γρήγορα.

Επικοινωνήστε απευθείας το τεχνικό αίτημα σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διέυθυνση – aftersales@demeter.gr