Κατηγορίες

Agrostroj Pelhrimov

Agrostroj Pelhrimov

Παρελκόμενα μηχανήματα ποιότητας

Η Agrostroj κατέχει στην ελληνική αγορά μια μακρά παράδοση παρέχοντας γεωργικά παρελκόμενα  μηχανήματα Τσεχικής προέλευσης που εξυπηρετούν σε διάφορες εργασίες.

 

Χορτοκοπτικά ή αλλιώς μηχανήματα χειρισμού χόρτου είναι εξειδικευμένα μηχανήματα που απευθύνονται στην κτηνοτροφία. Η σειρά των χορτοκοπτικών Agrostroj ZTR που εισάγει η ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε. , αποτελείται από πολύδισκα ή με μηχανισμό τύμπανων σε διάφορες διαστάσεις. Με πλάτος εργασίας από 163 εκ. μέχρι και 287 εκ.

 

Κοπροδιανομείς

Κοπροδιανομείς, για την λίπανση χωραφιών καθώς και για κτηνοτροφικές μονάδες με ωφέλιμα φορτία από 5.5 τόνους έως και 14 τόνους για πιο απαιτητικές συνθήκες.

Τα μηχανήματα της Agrostroj είναι άκρως πετυχημένα κατασκευαστικά, καθώς και εμπορικά διότι είναι προσιτά σε τιμές παρέχοντας την επιθυμητή ποιότητα στον χειριστή.
Η ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε. επίσημος εισαγωγέας των μηχανημάτων αυτών στην Ελλάδα από την δεκαετία του 60’ έχει εμπιστευθεί απόλυτα τα μηχανήματα αυτά συνεχίζοντας ως και 40 χρόνια μετά να τα παρέχει σε ελκυστικές τιμές που προσφέρουν ποιότητα και αποδοτικότητα.

Με νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη χωρητικότητα , υδραυλική ισχυοδότηση, δυνατότητα αντίστροφης κίνησης του γεννήματος, ανεξάρτητη και ρυθμιζόμενη ποσότητα γεννήματος και ταχύτητα εργασίας. Με χωρητικότητα στα 6 κυβικά και πλάτος διασκορπισμού 14 μετρά οι τσεχικής προέλευσης κοπροδιανομείς είναι σχεδιασμένοι με έλικες για τη διασκόρπιση των γεωργικών και κτηνοτροφικών υπολειμμάτων, λιπασμάτων, βιομηχανικών λασπών και άσβεστης .

Με ταχύτητα 40 km / hr έχει ανεξάρτητα φρένα και συνδέεται με ελκυστήρες 70 ίππων και άνω.

Η συντήρηση του μηχανήματος είναι εύκολη για τον χειριστή, τα σημεία λίπανσης και το τέντωμα των αλυσίδων είναι εύκολα και από προσβάσιμα σημεία.

Τα μηχανήματα της AGROSTROJ είναι άκρως πετυχημένα κατασκευαστικά, καθώς και εμπορικά διότι είναι προσιτά σε τιμές παρέχοντας την επιθυμητή ποιότητα στον χειριστή.

 

Με την εγγύηση της

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.