Η Lamborghini Trattori παρουσιάζει το νέο Strike TB, το οποίο διαθέτει αποκλειστική και εκλεπτυσμένη σχεδίαση στο πνεύμα της οικογένειας Lamborghini.

Προσφέρει επίσης ασυναγώνιστη απόδοση λειτουργίας όταν εργάζεστε σε απότομες πλαγιές καθώς είναι συμπαγές με χαμηλό προφίλ. Αυτό κάνει τη διαφορά στα μεγάλα θερμοκήπια, τους ελαιώνες, στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών ή και σε κτηνοτροφικές μονάδες με τη χρήση εμπρόσθιου φορτωτή. Η αδιαμφισβήτητη ασπρόμαυρη ζωντάνια και ο φουτουριστικός σχεδιασμός σημαίνουν ότι το Strike TB είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως μέλος της οικογένειας Lamborghini, προσδίδοντάς του μια αδιαμφισβήτητη κομψότητα και κάνοντας τους ιδιοκτήτες του να ξεχωρίζουν.

 

Τα νέα Lamborghini Strike TB τροφοδοτούν οι ολοκαίνουργιοι κινητήρες FARMotion 45.Οιι κινητήρες αυτοί σχεδιαστηκαν ειδικά για τη γεωργική χρήση και προσφέρουν βέλτιστες καμπύλες ροπής και ισχύος για να υπερέχουν σε αυτόν τον τομέα, με σχεδόν επίπεδη καμπύλη ροπής σε ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Εξασφαλίζουν επίσης εξαιρετική αξιοπιστία, ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης και χαμηλή κατανάλωση πετρελαίου. Προσφέρουν μέγιστη ισχύ στις 2000 σ.α.λ. από τους 116 ίππους στο Strike 115 TB και 106 ίππους στο Strike 105 TB, αντίστοιχα, ενώ η μέγιστη ροπή είναι διαθέσιμη ήδη στις 1400 σ.α.λ.

Τα κιβώτια ταχυτήτων των νέων Strike TB βασίζονται όλα σε ένα συγχρονισμένο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων που αποτελείται από πέντε ταχύτητες σε δύο σειρές (10+10). Η προσθήκη του προαιρετικού supercreeper ή του Hi-Lo (2 βημάτων powershift) τα μετατρέπει σε 20+20 κιβώτια ταχυτήτων, ενώ η εφαρμογή και των δύο επιλογών παρέχει 40 ταχύτητες σε κάθε κατεύθυνση.

Μια άλλη επιλογή είναι το υδραυλικό PowerShuttle, το οποίο ενσωματώνει πάντα τη λειτουργία Stop&Go και το κουμπί ComfortClutch που επιτρέπει το τρακτέρ να σταματήσει και να το επανεκκινήσει και στο δεύτερο να αλλάξει ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται να πατήσει το πεντάλ του συμπλέκτη. Η μεγάλη ποικιλία ταχυτήτων και ελαστικών (από 24″ έως 30″ πίσω) επιτρέπει στο κιβώτιο ταχυτήτων να φτάσει τα 40 km/h ενώ περιορίζει τον κινητήρα σε λιγότερο από 2000 rpm. Το Strike TB προσφέρει μέγιστη ευελιξία όσον αφορά το PTO, προσφέροντας και τις τέσσερις επιλογές λειτουργίας (540 + 540ECO + 1000 + 1000ECO).Το PTO Groundspeed παρέχεται σε ανεξάρτητο άξονα εξόδου και μπροστινό PTO.

Το υδραυλικό σύστημα προσφέρει μηχανικό έλεγχο τεσσάρων κατευθύνσεων (έξι προαιρετικά) και διαθέτει μια πρόσθετη αντλία για το τιμόνι για να διασφαλίζεται πάντα ομαλό τιμόνι με την επιλογή SDD (Steering Double Displacement) να μειώνει στο μισό τον αριθμό περιστροφής του τιμονιού. Η πίσω ανύψωση έχει μέγιστη χωρητικότητα 3600 Kg (ή 4525 Kg προαιρετικά), ενώ η μπροστινή ανύψωση (προαιρετικά) μπορεί να ανυψώσει 2100 Kg.

Χάρη στο άνετο κάθισμα και την έξυπνη διάταξη και την εργονομική τοποθέτηση των χειριστηρίων, το νέο Strike TB κάνει κάθε δουλειά άνετα, απλά και διαισθητικά. Τα ειδικά Silent-Blocks που μειώνουν τους κραδασμούς από το σύστημα μετάδοσης κίνησης αυξάνουν περαιτέρω την άνεση. Ένας σύγχρονος πίνακας οργάνων με πρακτική ψηφιακή και αναλογική οθόνη παρέχει στον οδηγό όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να ελέγξει τη σωστή λειτουργία του τρακτέρ, ενώ το αναδιπλούμενο πλαίσιο προστασίας προσφέρει την απαραίτητη προστασία στον χειριστή.

Η Lamborghini Trattori έχει έντονη προσωπικότητα και ξεχωρίζει για τον αποκλειστικό σχεδιασμό και τις επιδόσεις της. Το πρώτο τρακτέρ γεννήθηκε το 1948, δημιουργώντας μια ένωση μεταξύ των αναγκών της γεωργίας εκείνης της εποχής και την ιταλική αισθητικής. Με την πάροδο του χρόνου, της έρευνας και του πάθους, η μάρκα έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα ευέλικτα, στιβαρά και αποτελεσματικά τρακτέρ σε ανώτερη κατηγορία. Οι αρμονικές γραμμές και το δυνατό έμβλημα του ταύρου αποτελούν πλέον μια κληρονομιά διαχρονική.

Από το 1976, o επίσημος εισαγωγέας,”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 7500 τρακτέρ Lamborghini Trattori στην Ελληνική αγορά. Ένας αριθμός ορόσημο που φανερώνει την αφοσίωση και το έργο που έχει δείξει η εταιρία στον κλάδο.

Lamborghini logo

Ενημερωθείτε για όλα τα μοντέλα στην γκάμα της Lamborghini Trattori.