‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. πραγματοποίησε πρόσφατα, ειδικό τεχνικό σεμινάριο εκπαίδευσης για το δίκτυο της Νοτίου Ελλάδος. Το τεχνικό σεμινάριο έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Σκοπός του τεχνικού σεμιναρίου ήταν η εκπαίδευση πάνω στους νέους κινητήρες φάσεως καυσαερίων 5 (STAGE V) και στη χρήση του νέου διαγνωστικού D-TECH.

[Για εμάς, στην εταιρία ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε., επίσημο διανομέα των γνωστών στην ελληνική αγορά ελκυστήρων LAMBORGHINI, HURLIMANN & ZETOR, η τεχνογνωσία αποτελεί το σημαντικότερο όπλο στο πεδίο της εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Αποτελεί προτεραιότητα μας οι έμπειροι και σωστά εκπαιδευμένοι τεχνικοί συνεργάτες μας, ανά το δίκτυο, να κατέχουν τις ικανότητες που απαιτεί η εποχή. Φροντίζουμε να διαθέτουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες μας άριστη συντήρηση, επαγγελματική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών.]

Αντίστοιχο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο υποκατάστημα της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα συστήματα στους κινητήρες φάσεως 5, να χρησιμοποιήσουν την νέα διαγνωστική συσκευή και τέλος να επιλύσουν σύνθετα ηλεκτρονικά προβλήματα.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν τα παρακάτω συμβεβλημένα συνεργεία:

Κοσμάς Αντώνης (Χαλανδρίτσα)

Αβανίδης Κυριάκος (Πύργος Μονοφατσίου)

Βάγγης Σωκράτης (Καβάσιλα)

Γεωργιόπουλος Παναγιώτης (Γαργαλιάνοι)

Πατσιαβούρας Ηλίας (Μεσσήνη)

Πρεκεζές Γιώργος (Σπάρτη)

Παπαγεωργίου Δημήτρης (Αταλάντη)

Δρούγκας Περικλής (Τροιζηνία)

Καρυοφυλλας Μαρίνος (Νεμέα)

Κατσέλης Δημήτρης (Θήβα)

Δημήτριος Πολύζος –Μαρία Ντούρα Ο.Ε. (Λαμία)

Μέσα από ένα δίκτυο 60+ επίσημων συνεργατών ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. προσφέρει στους πελάτες της συνεχή τεχνική υποστήριξη, προσιτές τιμές και άμεση αποστολή (εντός 24ώρου) στα γνήσια ανταλλακτικά που συμβάλλουν στη διασφάλιση της καλής λειτουργίας των μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να επιστρέψετε στην εργασία σας το συντομότερο δυνατόν.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε το www.demeter.gr

Επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα στην Αθήνα: 2105155777, στην Θεσσαλονίκη: 2310515321 ή στείλτε απευθείας το τεχνικό αίτημα σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση – aftersales@demeter.gr