Από τα μέσα Μαίου, με αφορμή την  υποχώρηση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, η εταιρία ‘Η ΔΗΜΗΤΡΑ’ Α.Ε. υλοποίησε ένα πρόγραμμα τεχνικών περιοδειών σε διάφορες περιοχές της χώρας με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων με το πελατολόγιο της. Η πρωτοβουλία αυτή στηρίχθηκε και από το δίκτυο συνεργατών που διαθέτει ανά τις περιοχές.

Στην πράξη η εταιρία με το εξειδικευμένο της προσωπικό προσέφερε δωρεάν έλεγχο σε μηχανήματα Lamborghini, Hurlimann και Zetor, των πελατών της, καθώς αφιέρωσε  και χρόνο για την επίλυση προβλημάτων και αποριών τεχνικής φύσεως.

Το πρόγραμμα της περιοδείας περιέλαβε περιοχές όπως των Σερρών, το Βελβεντό – Κοζάνης, τα  Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, το Καναλάκι, ενώ στη νότια Ελλάδα, τον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Τρίπολη.

Με τον τρόπο αυτό η εταιρία διατηρεί το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης  πελατών και την δέσμευση για υποστήριξη μετά την πώληση. Οι aftersales περιοδείες θα επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον σε ακόμη περισσότερες περιοχές.

(Oι τεχνικές περιοδείες της εταιρίας αποτελούν μια σταθερή πολιτική δεκαετιών ώστε οι πελάτες μας να έχουν προσωπική επαφή με την εταιρία που έχουν εμπιστευτεί και να μπορούν να νιώθουν ασφαλείς ότι την κομβική στιγμή της εργασίας τους θα είμαστε δίπλα τους για να μη χάσουν ούτε χρήμα ούτε χρόνο. Κάτι  πολύτιμο για τις γεωργικές εργασίες.)