Για ακόμη μια φορά φέτος η συμμετοχή της εταιρίας ήταν δυναμική στην 30η διεθνή έκθεση αγροτικού εξοπλισμού AGROTICA 24 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Παρουσία περιπτέρου

‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. έφερε μια νέα πνοή με περίπτερο συνολικής επιφάνειας 600 μ2. Την μεγαλύτερη επιφάνεια κάλυψαν τα νέα μοντέλα των γεωργικών ελκυστήρων Lamborghini, Hurlimann & Zetor υψηλής τεχνολογίας, ενώ παρουσιάστηκαν σειρά από γεωργικά παρελκόμενα μηχανήματα των Ιταλικών οίκων Nardi και Caffini. Σε υπαίθριο χώρο 100μ2 παρουσίασε μια ανανεωμένη και πλήρη γκάμα ορυκτελαίων για γεωργικά μηχανήματα που περιλαμβάνει επιλεγμένους οίκους όπως την VALVOLINE, PETRONAS (Arbor & Oleoblitz), SDF, καθώς επίσης και την SLIDER.

Lamborghini Trattori

Με τα Lamborghini παρουσίασε πλήρη σειρά δενδροκομικών ελκυστήρων από 50 έως 115 ίππους με κύριους εκφραστές τα μοντέλα SPRINT, SPIRE F TREND, SPIRE F/S/V, SPIRE F TARGET με καμπίνες εργοστασίου αλλά και της Special Cab, ενώ στους ελκυστήρες ανοιχτού πεδίου από 70 έως 135 ίππους παρουσιάστηκαν τα μοντέλα CRONO με εμπρόσθιο φορτωτή της STOLL , SPIRE TREND, STRIKE TB 115, STRIKE με φορτωτή STOLL & SPARK R 115 & 125. Τις καλύτερες εντυπώσεις απέσπασε επιπρόσθετα και το θηριώδες Lamborghini SPARK 230 RCShift.

Hurlimann Traktor

Για την παρουσία της Hurlimann στο περίπτερο της εταιρίας παρουσιάστηκαν 6 ενδεικτικά μοντέλα με ιπποδυνάμεις από 50 έως 125 ίππους, δενδροκομικού τύπου αλλά και ανοιχτού πεδίου. Τα μοντέλα της Hurlimann ξεχωρίζουν με την υψηλή αισθητική τους αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό. Αυτά είναι τα δενδροκομικά XF, XF SPIRIT, XF TRADITION και από την μεγαλύτερη κατηγορία τα XE, XA SPIRIT, XΒ.

ZETOR is Tractor

Η ιστορική Τσέχικη κατασκευάστρια εταιρία Zetor παρουσιάστηκε με τα μοντέλα MAJOR 80, PROXIMA 110 HS, FORTERRA 150 HD & FORTERRA 140 HSX καθώς και με το μικρό Zetor COMPAX των 26 ίππων. Με εμφανισιακές αλλαγές αλλά και σημαντικές βελτιώσεις σε επίπεδο εξοπλισμού και ποιότητας στην κατασκευή, τα αμιγώς ευρωπαϊκά αλλά και αγαπητά σε όλους Zetor δεν θυμίζουν πια τίποτα από το παρελθόν.

Όλα τα τρακτέρ που παρουσιάστηκαν στην AGROTICA είναι με κινητήρες φάσης STAGE 5, υψηλής απόδοσης και φιλικότερους προς το περιβάλλον. Με νέο σχεδιασμό καπό και καμπίνας με πλουσιότερο εξοπλισμό. Τα νέα μοντέλα των ελκυστήρων ομαδοποιούνται βάσει της τεχνολογίας στις παρακάτω κατηγορίες:
• Βασική τεχνολογία και καλή σχέση ποιότητας / τιμής.
• Μεσαίος εξοπλισμός, ικανός να καλύψει σχεδόν όλες τις απαιτήσεις των πελατών.
• Ελκυστήρες με τεχνολογία αιχμής με δυνατότητα επιλογής αναβαθμησμένου εξοπλισμού. Εδώ εισέρχεται η έννοια του customization σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

Η ιστορία μας και το μέλλον

Από το 1955, ”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά πλησιάζοντας τα 70 χρόνια παρουσίας. Δεν θα βρείτε πολλές εταιρίες με τόση ιστορία και συμβολή στην εκμηχάνιση της ελληνικής γεωργίας. 3 γενιές μετά από την ίδρυση της έχει καταφέρει να διατηρήσει την ίδια αφοσίωση και ένα αδιάκοπο έργο στον κλάδο. Σήμερα αντιπροσωπεύει επίσημα για την Ελληνική αγορά τους γεωργικούς ελκυστήρες Lamborghini από το 1976, τα Hurlimann από το 2021 και Zetor από το 1955 έως και σήμερα. Διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο 60+ αντιπροσώπων με εξουσιοδοτημένα συνεργεία και παρουσία σε όλη τη χώρα.

Η γνώση και η εμπειρία δεκαετιών αποτελούν το μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας σε συνδυασμό με ελκυστικά και μακροχρόνια τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα που διαθέτει για τους πελάτες της βάση των δυνατοτήτων τους. Έτσι Η ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε. είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές ανάγκες του γεωργικού τομέα σήμερα και στο μέλλον.