ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ –ΦΟΡΤΗΓΑ – ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Η JK Tire & Industries Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών της Ινδίας και συγκαταλέγεται επίσης στους 25 κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο.

Πρωτοπόρος της τεχνολογίας Radial, η εταιρεία παρήγαγε το πρώτο ελαστικό Radial το 1977 και σήμερα είναι ο ηγέτης της αγοράς στον τομέα Truck Bus Radial.

H JK Tire είναι παρούσα σε 105 χώρες με περισσότερους από 180 παγκόσμιους διανομείς. Η Εταιρεία διαθέτει 12 «βιώσιμες» εγκαταστάσεις παραγωγής με παγκόσμια συγκριτική αξιολόγηση – 9 στην Ινδία και 3 στο Μεξικό – που παράγουν συλλογικά περίπου 35 εκατομμύρια ελαστικά ετησίως.

Είναι ο μόνος Ινδός κατασκευαστής ελαστικών που περιλαμβάνεται στη λίστα των Superbrands India το 2019 για έβδομη συνεχή χρονιά. Επιπλέον, η JK Tire συμπεριλήφθηκε στις καλύτερες εταιρείες για εργασία της Ινδίας το 2019 από την Great Place to Work®. Η JK Tire τιμήθηκε πρόσφατα με το πιο πολυπόθητο βραβείο Ασφάλειας στον κόσμο -το Ξίφος της Τιμής για την Ασφάλεια στα εργοστάσιά της από το Βρετανικό Συμβούλιο Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ