ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Πίσω από κάθε εξάρτημα υπάρχει μια σύνθετη διαδικασία ανάπτυξης και κατασκευής του που διέπεται από εξαιρετικά υψηλά πρότυπα ποιότητας. Χρησιμοποιούνται οι πλέον προηγμένες λύσεις, ώστε να μπορούμε να εγγυούμαστε στους πελάτες μας ασφαλή και ανώτερης ποιότητας προϊόντα.

Μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά θα εξασφαλίσουν μεγάλη διάρκεια ζωής στο τρακτέρ σας και την ικανοποιητική απόδοσή του.

Τα γνήσια ανταλλακτικά αντικατοπτρίζουν επίσης όλες τις σχεδιαστικές βελτιώσεις και καινοτομίες, πράγμα που σημαίνει ότι το μηχάνημα που επισκευάζεται έχει τα πιο βελτιωμένα ανταλλακτικά.

H εταιρίας μας  φροντίζει να παρέχει  στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα ανταλλακτικά αυτά προέρχονται από τους κατασκευαστικούς οίκους που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και φέρουν πάντοτε την αυθεντική εργοστασιακή ετικέτα. Επιπλέον συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργιάς.

Διαθέτοντας κεντρικές αποθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πάνω από 25.000 κωδικούς, καταφέρνουμε να πετύχουμε την άμεση (εντός 24ώρου) αποστολή του προϊόντος, εφ’ όσων αυτό είναι διαθέσιμο.

Τέλος, όντας στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων από το 1955 γνωρίζουμε καλά ότι το τρακτέρ και τα παρελκόμενά του είναι εργαλεία δουλειάς. Για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.


Τηλέφωνα επικοινωνίας και παραγγελιών: 

  • Αθήνα: 210 5155777
  • Θεσσαλονίκη: 2310 515325

     E mail: spareparts@demeter.gr

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ