ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά θα εξασφαλίσουν μεγάλη διάρκεια ζωής στο τρακτέρ σας και την ικανοποιητική απόδοσή του.

Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών ελέγχεται συνεχώς κατά την κατασκευή τους και είναι ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται για τη συναρμολόγηση των νέων προϊόντων.

Τα γνήσια ανταλλακτικά αντικατοπτρίζουν επίσης όλες τις σχεδιαστικές βελτιώσεις και καινοτομίες, πράγμα που σημαίνει ότι το μηχάνημα που επισκευάζεται έχει τα πιο βελτιωμένα ανταλλακτικά.

Τα μη γνήσια ανταλλακτικά θα έχουν αρνητική επίδραση στη διάρκεια ζωής των άλλων εξαρτημάτων του τρακτέρ και θα μειώσουν τη συνολική διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, η εταιρίας μας  φροντίζει να παρέχει  στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα ανταλλακτικά αυτά προέρχονται από τους κατασκευαστικούς οίκους που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και φέρουν πάντοτε την αυθεντική εργοστασιακή ετικέτα. Επιπλέον συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργιάς.

Τέλος, όντας στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων από το 1955 γνωρίζουμε καλά ότι το τρακτέρ και τα παρελκόμενά του είναι εργαλεία δουλειάς. Για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

Διαθέτοντας κεντρικές αποθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πάνω από 25.000 κωδικούς, καταφέρνουμε να πετύχουμε την άμεση (εντός 24ώρου) αποστολή του προϊόντος, εφ’ όσων αυτό είναι διαθέσιμο.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας και παραγγελιών: 

  • Αθήνα: 210 5155777
  • Θεσσαλονίκη: 2310 515325

     E mail: spareparts@demeter.gr

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ